perjantai 21. maaliskuuta 2014

En olisi uskonut, ellen olisi ollut paikan päällä

Tänään mieheni ajoi Raumalle hakemaan Janika Karenmaan upean Rossin meille Laukaaseen. Ross on poika, josta olen pitänyt kovasti mutta alun perin minulla oli Rossille muita suunnitelmia. Nyt kun asiat kääntyivät kuten kääntyivät, heräsi ajatus Rossista Rainalle. Kysyin Janikalta hänen mielipidettään ja keskusteltuamme tovin hänkin vakuuttui perusteluistani. Ross on itse asiassa juuri sitä, mitä olen Rainaan hakenut. En vain ollut nähnyt tätä vaihtoehtoa, kun sen verran suppeasti ajattelin aikaisemmin tekemiäni suunnitelmia. Voit lukea perusteellisen kuvauksen Rossista Janikan omilta sivuilta. Tulen linkittämään minun omilta sivuilta myös useampia videoita, joissa päätähtenä toimii tämä todellinen harrastuskoira, jolla on tuloksia sekä hausta, tokosta että agilitystä. Haussa Ross kisaa voittajaluokassa. Agilityssä Ross kisaa kolmosluokassa ja sillä on jo kaksi agilitysertiä. Tokossa Rossilla on jo kaksi ykköstulosta EVL:stä. Tästä pojasta on jo kuultu paljon mutta vielä paljon tullaan kuulemaan.

Mutta sitten itse tapahtumiin, joihin viittaan otsikossani. Tosiaan mieheni ajoi pihaan 17:45. Päästin kaikki tytöt pihaan ottamaan uuden kaverin vastaan. Kiia oli sitä mieltä, että kuules poika, sinulla ei ole tänne mitään asiaa. Yleensähän Kiia ei irvistele kenellekään mutta lienee jotenkin nyt erityisen voimiensa tunnoissa. Nancy nuuhkaisi nuortaherraa ja kääntyi pois. Super kävi tervehtimässä Rossia mutta siihen se jäi. Pistin omat tytöt sisälle ja ajattelin, että annetaan nuoren parin nyt hetki tutustua toisiinsa. Pojallani on perjantaisin jalistreenit ja tiesin, että heidän olisi pian sinne lähdettävä. Nuori pari karkasikin naapurin pihalle. Ross ruikki naapurin roskikseen ja minä luistelin perässä reinot jalassa. Sain sitten ohjattua nämä veitikat Rainan avustuksella meidän etupihalle. Ross pari kertaa "törmäsi" Rainaan ja sitten hyppäsi selkään. Mietin, että taitaa vain vähän lämmitellä, kunnes tajusin, että hetkinen hetkinen, nehän ovat nalkissa. Tähän siis meni ehkä maksimissaan 5 minuuttia pihaan tulosta. Pari oli nalkissa 20 minuuttia. Siinä välissä ehti jo yksi Eliaksen kaveri tulla kyselemään Eliasta ulos. Ohjasin hänet kyllä aika napakasti pois pihaltamme. Uskomatonta mutta siis täysin totta. Tällaisia uroksia toivoisi olevan enemmänkin.

Pidän nyt parin erillään huomiseen asti. Otetaan huomenna uusiksi. Odotettavissa on myös hakutreenit. Aivan mahtavaa, että pääsen tutustumaan tähän loistavaan poikaan oikein ajan kanssa. Kiitos Janikalle tästä mahdollisuudesta! Nyt peukut pystyyn tiinehtymisen puolesta!

Löydät paljon kuvia Rossista Janikan omasta kuva-albumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti