sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Luopumisia - ja talo hiljenee

Tulin tänään reissultamme kotiin heti kahden jälkeen ja ensimmäinen pennun hakija, Johanna, olikin meillä tästä puolen tunnin päästä. Sitten tulikin melkein heti perään Nina siskonsa kanssa. Myös Kaija ja Annika ehtivät tulla tähän väliin. Oulun porukat ehtivät lähteä alta pois, kun pihaan kurvasi Linda äitinsä kanssa. Tästä pienen hetken päästä Kirsi tuli meille Tiian ja Laurin kanssa. Poikien lähdettyä kotiin Kaija nappasi Lempi-tytön matkaansa ja vei sen vielä muutamaksi päiväksi Alajärvelle. Superin tytön, Rillan omistaja, Hannele hakee tytön sitten sieltä kotiin reissunsa jälkeen.
Johanna ja Peikko, joka tunnetaan nykyään Lukana, sekä Nina ja Aarre matkasivat tänään Ouluun. Aarteen nimeä vielä mietitään.

Lindan poika, Onni eli nykyisin Rolf, asustaa Saukkolassa.

Samuli eli Java muutti Sormusten perheeseen Jyväskylään.

Täytyy myöntää, että kyllähän siinä iso itku pääsi, kun viimeinenkin Ärrä lähti meidän pihasta. Olo on jotenkin todella tyhjä mutta samalla niin onnellinen. En olisi voinut saada heille parempia koteja. Kiitos siis  Johannalle, Ninalle, Kirsille, Lindalle ja Hannille, kun halusitte tarjota aivan mahtavan kodin omalle Ärrällenne!

Suuren suuri kiitos myös Kaijalle perheineen tämän projektin läpiviemisestä! Oli suuri ilo saada toteuttaa tämä haaveemme ja vahvasti uskon, että saimme sitä mitä halusimme. Ovathan Ärrät kerta kaikkisen upea porukka, jolla on rohkeutta, uteliaisuutta ja taisteluhalua. Kaiken lisäksi Ärrät ovat avoimia, luottavaisia ja keskenään varsin sopuisia. Maltan tuskin odottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan.  Kiitos tästä pentueesta kuuluu myös Rossin omistajalle, Janikalle. Ilman luottamustasi minuun emme olisi voineet saada tätä todella ihanaa pentuetta. Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea kaikille ärräpäille :D uusiin koteihin !!! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, ja onnea kaikille uusille omistajille ja kasvattajalle :)

    VastaaPoista