perjantai 23. toukokuuta 2014

63. vrk - Lämmön mittailuja

Moni teistä varmaan odottelee kuulumisia mahdollisen synnytyksen etenemisestä, joten kirjoitanpa tässä teille pienen koosteen tämän viikon havainnoista.

Tiistai-iltana Rainan lämpö oli 37,6. Raina oli kuitenkin virkeä ja söi hyvin. Ennen nukkumaan menoa lämpö oli 37,7 ja yöllä 37,9. Keskiviikkoaamuna lämpö oli taas himpun verran alempi eli 37,7. Päivällä lämpö oli 37,6. Raina söi keskiviikkona aivan hyvin. Iltapäivästä viiden aikaan lämpö oli taas korkeampi eli 37,9 ja yhdentoista aikaan illasta 37,7. Ruoka edelleen maistui keskiviikkona. Torstaina aamusta saimme lukemaksi 37,4. Aamulenkin Raina oli tehnyt hyvin verkkaisesti. Aamuruoka maistui huonommin, eikä piimä enää kelvannut. Päivällä lämpö oli taas normaalissa eli 37,8.  Iltapäivästä viiden jälkeen lämpö oli taas 37,6. NEU tuntui maistuivan. Eilen illasta lämpö 37,8 ja klo 23 aikaan 37,6. Ruoka menee huomattavasti huonommin alas. Viime yönä neljän aikaan lämpö oli 37,7 ja aamulla seitsemän aikaan 37,6. Ruoka ei ole nyt maistunut ja Raina vaikuttaa todella rauhalliselta. Seuraillaan tilannetta.

Vaikka vuorokausia on jo 63 ensimmäisestä astutuksesta, pitää muistaa, että progesteronitaso silloin keskiviikkona yhdeksän viikkoa sitten oli kovin alhainen. Mitä luultavimmin pennut ovat lähteneet vasta sunnuntaisesta astutuksesta. Niin kauan kun Raina on hyvänvointinen, ei ole hätää. Toivotaan nyt, että saamme pennut maailmaan tulevana viikonloppuna. 

2 kommenttia:

  1. Jännityksellä odotellaan :) Tsemppiä <3

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla kuulumiset, täällä jännätään myös :) toivottavasti kaikki menee oikein hienosti!

    VastaaPoista