torstai 29. toukokuuta 2014

4. vrk ja kilpajuoksua

Tänään ollut päivä, että en oikein mitään ole saanut aikaiseksi ja en nyt ketään tai mitään haluaisi sormella osoittaa mutta kyllä se tuo pentulaatikko on syy siihen. En nimittäin malta millään olla pois laatikon vierestä ja olla kuuntelematta sitä tuhinaa ja touhua mikä laatikossa vilisee.
Rainalla edelleen lämmöt ovat koholla mutta seurantalinjalla mennään. Mittailen kolme kertaa päivässä ja tyttö tyytyy siihen, kun emäntä taas kopeloi. Leikkaushaava on siisti, mutta tänään illalla Raina malttoi tulla hetkeksi kutsumana syliini istumaan, niin samalla putsasin haavan ja "tuuletin" sitä maitobaareja raotellen.
Punnitsin pennut illalla ja lukemat ovat aivan huimia, Aarretta lukuunottamatta.
Aarre poika on saanut painoa lisää vuorokaudessa +39 g ollen nyt 374 g.
Samuli huimat +87 g, ollen nyt 568 g.
Peikko +80 g, ollen nyt 560 g.
Onni +79 g, ollen nyt 552 g.
Ja Lempi -neiti +83 g, ollen nyt porukan isoin 576 g.
Nähtiimpä tänään ensimmäinen "kilparyömintä" pentulaatikossa. Tullessani Rainan kanssa ulkoa olivat kaikki pennut menneet pentulaatikon kauimpaiseen nurkkaan suht koht lähekkäin nukkumaan. Raina meni laatikkoon aivan laatikon etuosaan. Pennut sen vaistosivat ja niin alkoi mieletön "kilparyömintä". Ja arvatkaas kuka voitti.....hahhaaa....porukan pienin Aarre -poika :-)

Lähes symmetriset kaulurit...kyllä sieltä se yksikin löytyy.

2 kommenttia:

  1. :) voin kuvitella, että pentulaatikolta ei malta pysyä poissa, kun ei täältä blogistakaan malta. voi huokaus näitä <3

    VastaaPoista