maanantai 12. toukokuuta 2014

Erilaisia tuloksia...52 vrk ja röntgen

Rainan olemuksesta jo hyvin huomaa, että vatsa jo alkaa painamaan. Useammin lenkillä on tilanteita, kun Raina jää jälkeeni ja katselee anovasti, että eiköhän lenkki ole jo tässä.
Viime lauantaina huomasin Rainasta makuulta ylösnousemisessa sellaisia eleitä, että hankalammaksi ja vaikeammaksi sekin alkaa pikku hiljaa käymään.
Lenkkeillessä ollaan etsitty uusia reittejä ja kyllä tyttö aivan selvästi nauttii irtaallaan juoksemisesta.
Viikonloppuna suunnittelin pentulaatikkoa tai tavallaan se minulla oli talon välikatossa jo valmiina, mutta mieheni sitä vähän fiksaili ja hyvä tuli. Sitten pyykkäsin puhtaaksi makuualustoja, että Rainalla ja penneleillä olisi puhdasta. Tulevana viikonloppuna sitten kaikki asetetaan paikoilleen odottamaan sitä H-hetkeä.
Tänään matkasimme käymään suunnitellussa röntgenissä ja hieman meinasi jännittää, että mikähän se pentumäärä oikein onkaan. Jouduimme yli puoli tuntia odottamaan ja tänä aikana ehdinkin Rainan punnitsemaan. Ultraäänessä käydessämme, 20 vuorokautta sitten, Rainan paino oli 16.9 kg ja nyt iiihaaan kiitettävät 21.2 kg. Hmmmm...on tyttö ruoka-aikana ollut kotona vaikka välillä ei aamuruoka tahdo millään maistua. Onpa nyt kuitenkin huoli pois senkin suhteen ettei olisi ruokaa tarpeeksi saanut.
Ja sitten se pentumäärä. Noh, ultraäänessähän näkyi varmasti 4 pentua, mutta mahdollisesti 5. Hahaa....siellä onkin penneleitä 6. Raina osasi tässäkin asiassa yllättää. Ja niin ihanan rauhallinen tyttö oli. Nostin tytön pöydälle ja pyysin laittamaan maahan ja vaikka paikka oli aivan vieras, vieraat ihmiset ympärillä, niin siihen röntgenkasetin päälle maaten laittoi. Pidin vaan etupäästä kiinni ettei liikahda ja turhia kuvia tule otettua. Mitähän yllätyksiä se vielä keksiikään meille. Hyviä tietenkin, niin ihana ja rauhallinen tyttönen se on.
Valitettavasti röntgenkuvaa en tähän teille voi laittaa koska eläinlääkärissä eivät pystyneet sitä minulle sähköpostiin lähettämään ja minulla ei ollut kameraa mukana (tyhmä minä), eikä printtiäkään ollut mahdollisuus saada. Mutta pari kuvaa voisi olla tähän kiva piristys.


3 kommenttia: