keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Ärrät 3 vrk

Kolme vuorokautta takana ja osittain tilanne jo rauhoittunut omiin arkisiin uomiinsa.
Pennuista neljä; Samuli, Peikko, Onni ja Lempi ovat hyvin tasaisia ollen kaikki 473-493 g sisällä. Näistä Lempi vie voiton ollen tuon 493 g.
Tänään on ensimmäinen päivä, kun maitoa todellakin tulee Rainalta mukavasti. Maitolaari siis todettu auenneen.
Pippurisin, mutta ei todellakaan rauhallisin on Aarre poika, joka oli jo syntyessään pentueen pienin, mutta viimeisen vuorokauden aikana ompa tämäkin aarteemme saanut painoa lisää 32 g ollen nyt 335 g. Sitkeä heppu tästä tulee. Aarteen punnitsen aamuin illoin tarkkailen painoa, muita penneleitä kerran vuorokaudessa.
Otin töistä tänään ylityövapaita ja olenkin ollut kotona tyystin Rainan ja pentujen kanssa. Onneksi huomenna on vapaapäivä ja perjantaille sain lomapäivän. Ihana työnantaja minulla, kun kerroin huoleni, niin vapaat järjestyi.
Olen nukkunut Rainan ja pentujen kanssa nyt kaksi yötä ja tulen jatkamaan ainakin toistaiseksi. Maanantai-iltana Rainalle nousi pientä lämpöä ja haluan pysyä hyvin ajantasalla mitä yöllä tulee tapahtumaan. Maanantai-tiistai välinen yö meni levollisesti. Raina söi kerran ja kerran käytiin myös ulkona tarpeilla. Viime yö ei sitten enää mennytkään niin hyvin. Selvästi Rainalla on kipuja leikkauksesta ja myös supistuksia imetyksen jälkeen. Keskustelin eläinlääkärin kanssa aamulla ja päädyttiin vaihtamaan kipulääkettä.
Haava on siisti ja pysynyt kuivana....kiitos, kun tuli näinkin viileät ilmat. Ruoka Rainalle ei tahdo vielä maistua kovin hyvin, mutta nestettä olen saanut erittäin hyvin menemään.
Pennut Raina hoitaa mielettömän hyvin. Kiire ulkosalta on kova pentulaatikkoon ja pentulaatikossakin kaikki pennut pitää olla lähellä.
Alla muutama kuva tänään otettuna.
Kaikki putsattu...


Kukas se sieltä kurkistaa...?

2 kommenttia:

  1. Kiitos päivityksestä :)
    Kovasti tsemppiä, toivotaan Rainalle helpotusta ja kurkistelija-Aarteelle painonnousua.

    VastaaPoista