lauantai 31. toukokuuta 2014

6. vrk jo

Pennut voivat hyvin. Äänekkäin näistä tuntuu olevan Samuli ja Lempi. Jos maitolaari ei heti avaudu, niin pidetäänhän vähän meteliä. Myös nämä kaksi sisarusta pitävät nukkuessaan välillä pientä ininää mutta lopettavat kyllä tovin päästä.
Yöt ovat menneet mukavasti. Olen nukkunut edelleen pentuhuoneessa. Rainaa olen käyttänyt pariin otteeseen ulkosalla yöllä ja tarjonnut ruokaa. Ruoka ei tahdo oikein maistua ja olenpa joutunut käyttämään mielikuvitusta sen suhteen aivan kiitettävästi. Olen laittanut merkille, että huonosti sulava ruoka ei tahdo oikein mennä.
Onpa Rainassa sitten samoja piirteitä kuin äidissään Kiiassa. Ulos en uskalla tyttöä irtaallaan päästää, koska välittömästi on kaivamassa itseään puuladon alle. Hihnassa siis Raina kuljettaa emäntäänsä. :-)
Eilen illan punnituksessa oli ensimmäisen kerran hajontaa. Tällä kertaa Onni vei selvän johdon saaden painoa lisää +80 g. Vähiten vuorokausiapainoa sai Samuli 41 g, mutta eilen Samuli olikin uneliaampi kuin muut. Tänään ehkä järjestys menee eri järjestykseen.
Eniten tässä nyt huolettaa Rainan huono syöminen. Myös Rainalla on ollut edelleen lämpöä joka huolettaa. Tyttö on kuitenkin virkeä ja mielellään on jo enemmän liikkeessä. Eilen illalla ensimmäisen kerran tuli pentulaatikon ulkopuolelle makoilemaan. Kenties laatikossa alkaa olemaan liian kuuma. Heti, kun yksikin pentu laittaa ääneen Raina on valppaana ylhäällä mennen katsomaan tilannetta.
Huomenna sitten 1 vko poseeraukset yritetään näistä iloisen vilkkaista penneleistä ottaa. Niitä odotellessa alle muutama kuva. Pahoittelen kuvan laatua.
Aarre mamman lämpimän jalan päällä

Pikipeikko nenuineen

Stara Lempi

1 kommentti:

  1. Voihan Peikko ja peikon nenu <3
    Rainalle pikaista toipumista toivottelen!

    VastaaPoista