torstai 8. toukokuuta 2014

Noin 2 vkoa vielä, 48. vrk

Täällä viikko vierähtänyt normaaliin tapaansa.
Raina syö edelleen hyvin, vaikkakin aamupahoinvointia on selvästi. Suht voimakkaita närästyskohtauksia tulee ja olenkin muuttanut ruokailutottumuksia niin, että ensin piimä alle ja noin puolen tunnin päästä vasta ruoka. Viikko sitten lisäsinkin Rainalle ruokaa, kun tuntui olevan nälkäinen ja nyt menee ruoka 3 dl aamulla RC pentunappulaa, puolen päivän aikaan käydessäni ruokatunnilla annan raejuustoa, töistä tullessani Raina saa NEU:ta ja illalla 3 dl RC pentunappulaa. Toki lisäilen sekaan lisukkeita sitä mukaan jos ruoka ei tunnu menevän mutta en tyrkytä syömäänkään jos ei ruoka tahdo maistua. Yleensä kyllä toinen koirani, japsi, pitää huolen Rainan syömisestä. Nimittäin pieni "viha rakkaussuhde" näille kahdelle on syntynyt viimeisen viikon aikana varsinkin ruokakuppia kohtaan.
Masu Rainalla kasvaa kasvamistaan ja sen huomaa lenkilläkin nyt. Juostessaan vapaana koira kyllä juoksee hyvinkin iloisesti ja kepeästi, mutta tietä pitkin mennessämme tulee Rainasta hyvin mammaa....olis niin kiva kääntyä jo takaisin. Ei varmaan vielä syytä olisi, mutta olen kuitenkin mennyt koiran tahdin mukaan. Enemmän lisäilty lenkkeilyä paikkoihin missä voin päästää koiran irti.
Eilenkin treenikaverin ja hänen koiran kanssa tehtiin ihana metsälenkki ja hyvin koirat keskenään kirmailivat metsäteitä pitkin ja jopa vauhtiakin Rainalla tuntui vielä löytyvän hyvin.
Viikonlopulle suunnitelmissa pentulaatikon suunnittelua ja tavaroiden pesemistä valmiiksi. Enhän ole yhtään malttamaton ;-)
Suunniteltu röntgen pentumäärän varmistukseksi on varattu ja se on ensi maanataina 12.5.


Eli ei muuta kuin palaamisiin.

1 kommentti:

  1. Herranjestas, mihin tämä aika kiitää?! :) Lutuistakin lutuisempi Raina <3

    VastaaPoista