tiistai 20. toukokuuta 2014

60 vrk...odottavan aika on pitkä

Täällä alkaa olla kaikki valmiina pieniä penneleitä varten.
Olen nyt mittaillut Rainalta lämpöjä viime päivinä ja ne ovat heitelleet aamun 37,5 illan 37,9 välillä. Rainalla normaalilämpö on luokkaa 37,8 eli ei tyttö kiirettä pidä. Vaikkakin eilen jo ajattelin, että nyt on synnytyksen aika, kun Raina oli rauhattomampi kuin normaalisti, kuljeksi perässäni ja ruokakaan ei maittanut. Kenties jonkinlaista säätelyä. Tänään kuitenkin Raina on ollut virkeämpi. Toki eilinen +30 asteen helle vähintäänkin paljon vaikuttaa muutenkin raskaaseen olotilaan.
Toissa yönä Raina kävi petaamassa uuteen järjestykseen pentulaatikkonsa ja vessan maton. Kävi aivan oma-aloitteisesti laatikkoa tutkimassa mutta tuli pian pois.
Eilen huomasin myös Rainassa sellaisen piirteen, että kovin mielellään olisi käynyt katsomassa mitä pihassamme olevan puuladon alta löytyy. Muistuipa heti sitten Kiia mieleen ja osaan varoa tuota piirrettä. Varmuuden vuoksi.
Laittoipa tyttö vielä eilen itsensä sammakkoasentoonkin. Otti aivan itseä kipeää ja ajattelin makaavani ison vatsan päällä, ei tulisi ajatukseenkaan.
Alla muutama kuva Rainasta, osaa Rainakin "peto" olla. Iso masu vielä jäljellä sekä pentulaatikko mihin Raina tulee tekemään ensimmäiset pentunsa.
Raina Levin reissulla maaliskuussa

60 vrk:n masu

Rainan oma

4 kommenttia:

  1. Paljon tsemppiä ja onnea synnytykseen toivottaa Heidi ja Aron

    VastaaPoista
  2. Jännityksellä odotetaan :) tsemppiä synnytykseen!
    t.Katja Pesonen

    VastaaPoista
  3. Jännittää! Täällä myös kaikki peukut ja varpaat ristissä ja pystyssä :) Onnea synnytykseen, toivottavasti kaikki menee hyvin! Kovin alkaa olla tiuhaa tämä blogin kurkkiminen... :'*) terv. Saara ja Jouni

    VastaaPoista