sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

2 viikkoa täynnä

Kaksi viikkoa sitten en olisi uskonut, että vielä joskus olisin tässä tilanteessa. Aika on mennyt kuin siivillä ja pennut ovat kasvaneet mukavasti sekä Raina emä alkaa olla oma itsensä.

Vieläkin Rainalla on taipumusta kaivautua johonkin, mihin vaan pääsisi. Kuitenkin pienet lenkkeilyt jo alkavat tuntua siitäkin hyvältä ja lähtee hyvin mielellään jo mukaan. Malttaa jättää pienokaiset hetkeksi. Vielä en ole uskaltautunut päästämään Rainaa lenkillä irti. Pelkään, että haluaa todellakin kaivaa itsensä jonnekin. Kovin pitkiä lenkkejä emme vielä tee, mutta menen Rainan tahdin mukaan. Jos lenkki maistuu hyvältä, niin sitten mennään vähän pidemmästi.

Haava on parantunut nyt hyvin, onneksi olen saanut putsaushetket hyvin sisällytettyä normaaliin arkeen ja huomenna mennäänkin tikit poistattamaan paikalliselle eläinlääkärille.
Myös lämpöily on laskenut lukemiin 38.6 - 38.7, eikä ole siitä enää noussut. Normaaliin lämpöön verrattuna hieman koholla mutta ei varsinaisesti kuumetta.

Jopa ensimmäisiä haukkumisia on kuulunut pentulaatikosta ja tästä on huolen pitänyt Peikko -poika. Pennut ovat kaikki virkeitä, mutta kyllä Peikko ja Aarre pitävät huolen pentulaatikon vilskeestä. Myös pieniä leikinhetkiä pennut keskenään viettävät. Näitä tulemme kyllä näkemään myöhemmin lisää.

Alle muutama kuva ja videopätkää tämän päivän aterioinnista. Esikatselussa video näytti hyvin katkonaiselta ja pyydän anteeksi, jos ei näy niin kuin toivoisin sen näkyvän. Yritän sitten jatkossa opetella tekniikkaa vähän paremmin.

Aarre
Syntymäpaino: 306 g
Paino 1 viikon ikäisenä: 514 g
Paino 2 viikon ikäisenä: 845 g



Lempi
Syntymäpaino: 429 g
Paino 1 viikon ikäisenä: 735 
Paino 2 viikon ikäisenä: 1117 g 



Onni
Syntymäpaino: 375 g
Paino 1 viikon ikäisenä: 702 g 
Paino 2 viikon ikäisenä: 1142 g



Peikko
Syntymäpaino: 407 g
Paino 1 viikon ikäisenä: 720 g
Paino 2 viikon ikäisenä: 1060 g 



Samuli
Syntymäpaino: 375 g
Paino 1 viikon ikäisenä: 710 g
Paino 2 viikon ikäisenä: 1073 g 



...sekä yksi päivän kohokohdista...

3 kommenttia:

  1. Juu ehkei ihan oikeuksiinsa tuo video tälläkertaa pääse, mutta ihanaa vilinää ja vilskettä näkyy, ja kyllä siitä selvän sen verran saa:')

    VastaaPoista
  2. Voi mahoton, mikä vilinä siellä maitobaarissa käy :) Peikolla ja Aarteella on aika tiukat tuijotukset, ai-jai kaikkia <3

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia. Hyvä että Raina voi jo paremmin ♡

    VastaaPoista