maanantai 30. kesäkuuta 2014

Ärrät Laukaassa

Ärrät matkasivat tänään meille Laukaaseen. Otimme ensin Rainan pihalle, jotta perheemme tytöt pääsevät toivottamaan Rainan tervetulleeksi meille. Sitten otin Kiian ja vielä meillä kotona olevat Särmän ja Teukan pihalle. Sitten kannoimme Ärrät pihalle. Vettä satoi ihan kiitettävästi mutta eipä tuo tuntunut tahtia haittaavan. Kiia siinä ohi mennen imetti omiensa lisäksi Aarteen ja Samulin. Kiia ja Raina haistelivat pennut läpi ja tekivät ilmeisesti keskinäisen diilin hoitovastuista. 

Ärrät lähtivät oitis pihaa tutkimaan todella reippaasti. Ei niitä yhtään arveluttanut uusi paikka ja uudet hajut vaan lähtivät rohkeasti vaeltamaan kukin minnekin. Pitänee alkaa tukkia aitojen alusia, etteivät tämä tirriäiset pääse karkaamaan pihasta. Pennut keskenään tuntuvat tulevan ihan hyvin toimeen isosta kokoerosta huolimatta. Teuvo tahtoo vähän kiusata pienempiään mutta nämä Ärräpäät eivät moiseen höykytykseen suostu vaan antavat takaisin, jos en itse ehdi väliin. 

Tarjosimme koko porukalle ruoan melko myöhään eli noin puoli neljän maissa. Kaikilla tuntui olevan armoton nälkä. Särmäkin suorastaan ahmi ruokaa nassuunsa. Syötyään kävimme pikaisesti ulkona ja sitten jo uni maistui. Pennut nukkuivat noin 1,5 tuntia ja taas päästin heidät ulos, vaikkakin ulkoa on koleaa ja märkää. Ärrät taas pistelivät ympäri pihaa yhdessä Teuvon ja Särmän kanssa. Raina tuli imettämään pennelit ja näemmä mukaan mahtui yksi isompikin baarissa kävijä. Todellisia tulisieluja tuntuvat olevan Lempi ja Aarre. Yritin kuvata kaikkia tasapuolisesti mutta jostain ihmeen syystä tämä tiukkaakin tiukempi poitsu vei huomioni tuon tuosta.


Aarre tyytyväisenä selätettyään Särmän

Peikko ja Aarre

Aarre söpöilee

Lempi ja Onni nakelissa

Lempi selättää Teuvon

Lempi-tyttönen - ei nimensä veroinen

Onni pinnistelee pois nakelista

Komea Peikko-poikamme

Kuka ei kuulu joukkoon?

Samulin söpö nassu

Samulilla tukka pystyssä

Särmä ja Aarre

Puskii!

Älä sä mulle ala!

Tiedä paikkasi!

4 kommenttia: