torstai 12. kesäkuuta 2014

Tapahtunutta

Unohdin eilen mainita, että tämä meidän Peikko -poika on aikamoinen kiipijä. Nimittäin pentulaatikon sisääntuloaukko on 25 cm korkealla, mutta tämähän ei Peikkoa pidätellyt, vaan se tuli laatikosta pois. Onneksi olin aivan vieressä ja poika tipahti syliini. Tänään sama toistui uudelleen ja jouduin ottamaan pentulaatikosta tukipuun pois. Kovasti muut yritti perässä ja aivan lähellä oli ettei Aarre ja Lempi tulleet vanavedessä Peikon perässä.
Leikkiminen lisääntyy päivä päivältä ja tänään jopa Rainakin osallistui pentulaatikossa pentujen leikittämiseen. Oli mukavaa katsottavaa.
Tänään illalla oli pienen operaation vuoro....tai ei mikään kovin pieni sellainen. Kynnet leikkasin jokaiselta pennulta. Mitenkään yksinkertaisesti se ei sujunut, vaan pieniä rauhoittumisen eleitä oli pakko pentujen kanssa välillä pitää. Ainoan poikkeuksen teki Onni, jolta sain kynnet leikata yllättävän helposti. Suurimman haasteen leikkaamiseen aiheutti Peikko ja Aarre. Samuli ja Lempi oli hitusen rauhallisempia kuin veljensä.
On tämä eloisaa porukkaa :)

1 kommentti: